Hitri servis vozila

Hitri servis je cenovno ugodna storitev, ki jo v Avto Dušan opravljamo na vseh vrstah osebnih vozil.  

Danes redno servisiranje vozila imenujemo tudi "Hitri avtoservis".  

Rezervirati je potrebno čas mehanikov in delavnico, potrebni rezervni deli za hitri servis pa so vedno na voljo.

Pri hitrem servisu vašega vozila vam bomo v Avto Dušan zamenjali motorno olje z vsemi filtri ali iztrošen akumulator, odpravili težave s pnevmatikami, napolnili klimo, uredili morebitne težave z zavorami ali odpravili zračnost podvozja. 

Hitri servis omogoča, da sproti odpravljate napake in tako podaljšujete življenjsko dobo vozila.

Če s pregledom odlašate, je strošek popravila lahko višji, saj s hitrim servisom preprečite večje napake, ki so lahko posledica dalj časa trajajočega zanemarjanja drobnih nepravilnosti.

Servis se opravi glede na prevožene kilometre oziroma število let, odvisno kaj prej nastopi. Mali oz. hitri servis se izvaja glede na priporočila proizvajalca vašega vozila, po navadi 1x letno oz. po servisnih intervalih (na cca 15.000 km).

Moderna tehnologija v avtomobilih nas danes sama opomni na menjavo ali nizek nivo olja. A strokovnjaki opozarjajo, da bi morali vozniki redno sami preverjati dejanski nivo motornega olja. Pomembno se je zavedati tudi, da mestna vožnja (s pogostnim ustavljanjem in speljevanjem) veliko bolj iztroši motorno olje. 10.000 kilometrov v mestnem okolju bo enako kot 15.000 kilometrov po avtocestah. Ne držite se torej samo tovarniških predpisov, ampak zdrave pameti. 

Hitri servis avta in redno vzdrževanje avtomobila je izredno pomembno, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo vozila.