040 / 600 - 601

info@avto-dusan.si

Delovni čas:

pon - pet: 8:00 - 17:00

Kdo smo? | Kontakt | Kako do nas?
Obnova motorja Kako poteka obnova motorja? Znamke motorjev, ki jih obnavljamo Enoletna pisna garancija Za vse poskrbimo mi!
Servis vozil vseh znamk Diagnostični tester za vsa vozila Priprava vozil za tehnični pregled Servis in polnjenje klimatskih naprav Montaža vlečnih naprav s homologacijo
Zagotovljena kakovost Izjave naših strank
domov | Servis vozil vseh znamk  « Priprava vozil za tehnični pregled  Montaža vlečnih naprav s homologacijo »

Servis in polnjenje klimatskih naprav

Klimatsko napravo v vozilu je potrebno redno vzdrževati. Priporočljivo je, da jo servisirate vsaj enkrat na dve leti oz. na 30.000 prevoženih kilometrov.

 

Servisiranje klimatske naprave lahko obsega:

 

Redno vzdrževanje klime je zelo pomembno za zdravje in udobje potnikov v vozilu. Klimatske naprave so namreč odlično gojišče bakterih in spor, ki se ob vklopu klimatske naprave razpršijo v notranjost vozila. Redna uporaba in  čiščenje zmanjšajo možnost nastanka bakterij in spor in s tem izboljšata tako varnost kot dobro počutje v avtomobilu.

 

Priporočljivo je, da klimatsko napravo vsaj za 15 minut vključite vsakih 14 dni. S tem zmanjšate razmnoževanje bakterij in poskrbite za ustrezno mazanje vseh tesnil klimatske naprave in posledično preprečite uhajanje plina.

 

 

© Avto Dušan, 2011 | Izdelava strani: lahkotnost.si, napredne spletne rešitve